:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Smile bende yok öyle bişey Smile kötüyse kötüdür iyiyse iyi .. kendimi kandıramıyorum ablam..SmileSmile

KanDırMaK DeÄžiL TaTLımm =)
oLumLu Dü$ünMeK , poziTiF oLaßiLMeK GeReK iHTiMaLLer KuLaK arDı eDiLemez ... =)

Ara
bilmem işte iradesiz ben Big Grin
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için Smile
Ara
SmileSmileSmileSmileSmile
Ara
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
anca gül abim sen
Ara
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Tmm mervem sen yeter ki iste .. Smile Smile Smile
Sad Sad Sad sen artık benle ilgilenmiyosun abim Sad
Ara
Aaa olur mu merve'm .. Sad Böyle demen üzdü ama ..

Dün yazdım yemekteymişsin ... Sad
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aaa olur mu merve'm .. Sad Böyle demen üzdü ama ..

Dün yazdım yemekteymişsin ... Sad

hanisin yine Sad yazmasam ses yok Sad dün yazdın ama hiçte beklememişsinSad özlüyorum abim seni..
Ara
Canımsın .. Smile

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi