vav(: ........
Uzagimdasin Ellerim Yetmiyor Sana Dokunmaya!!
|
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni Seviyorum (: Sen.... Yüregime bile sıgdıramadıgım Sen canıma can katan Sen canımıncanı Seni seviyorumlarla bile anlatamıyorum.. Seni canımdan bile çok seviyorum.. SENİ SEVİYORUM....
09-26-2008, Saat: 07:22 PM <
Canım diye sevdiğim gözümden sakındığım sen herşeysin İyiki Varsın Güzeller Güzeli (:
Kolay mı ölümsüz bir sevdayı kucagında uyumak
Kolay mı o yürege girmek Kolay mı ..... Seni Sevmek kolay mı.. Sonsuzluga gitmek seninle... Seni Seviyorum Canıma cansın hayatsın.. SENİ SEVİYORUM.... Var mı itirazı olan ... Seviyorum işte...kimene ben seviyorum..
09-26-2008, Saat: 11:22 PM <
Kimsenin itirazı olamaz ki zaten böyle bişeye bende seni EN EN EN EN ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM KOCAMAN HEMDE
Olsunda göreyim...Yıkarım bu dünyayı ama seni sevmekten vazgeçmem
Kimse engel olamaz seni sevmemem Sen benim sevgimsin Sen benim neşemsin Sen benim umudum sen benim hasretimsin Sen benim herkese çok sevdigim herşeyimsin.... SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SENİİİİİİİİİİİ...
aynıların ayna olup yüzünde renksizleşmesi mi
bu durgunluk ne şimdi? bırakta bıkkınlık benim gerisi senin... sözlerini mi unuttun nerde hani notalar? beklemekten yoruldum duman indi gözüme boş gözler süzer beni zira dalmışım dibi yok; yoklar benim varolanlar senin... bir iki sokak ileride köşedeyim sinmedik ne söz kaldı nede egsoz gazı kaç otobüs geçti önümden durak bıktı benden duraklar benim yollar senin... kaybettim umudumu cüzdanımın içinde ne kimliğim kaldı nede hayal misali bir kaç bozukluk kalabalık dünyada şimdi tek nara yokluk! yokluk benim yalnızlarda dostluk senin... kalmasa bişeyim kırılsa kolum bacağım kör olsa gözlerim duymasa kulağım umudum canına kıysa terketse hayallerim tükense gözyaşım bitse yağmurlarım her şer benim herşey senin... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sitem edemiyorum sana. | levell | 2 | 456 |
04-14-2022, Saat: 07:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
Binlerce (Seni Seviyorum) Borcum vardi sana | €BeRimSin | 8 | 525 |
04-13-2022, Saat: 02:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sana Sadece Sana... | eRCi | 5 | 377 |
04-13-2022, Saat: 02:53 PM Son Yorum: wildfang |