çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gıt ya korkak ascık bnm gıbı cesaretlı ol
cesaret ayrı mevzu sen bilirmisin hiç o mahkeme kapılarında gezmeyi hiç gittinmi oralara
Canı Sıkılanlar
|
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gıt ya korkak ascık bnm gıbı cesaretlı ol cesaret ayrı mevzu sen bilirmisin hiç o mahkeme kapılarında gezmeyi hiç gittinmi oralara
09-27-2008, Saat: 06:33 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yemek yemini :S :S :S anlamadım fatıhhh
09-27-2008, Saat: 06:34 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cesaret ayrı mevzu sen bilirmisin hiç o mahkeme kapılarında gezmeyi hiç gittinmi oralara hyır gıtmedım ama olsun bn senı dovdukten sonra onemlı degıl
mertb77
09-27-2008, Saat: 06:35 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seLamm bnde qeLdm hoşgeldınız gununuz aydın olsun siz nasılsınız çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyır gıtmedım ama olsun bn senı dovdukten sonra onemlı degıl sen beni dövdükten sonra işin içine yani mahkeme işine beni sokmazsan bence sakıncası yok
mertb77
09-27-2008, Saat: 06:35 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yemek yemini kardeşim hoşgeldın nasılsın bugun bakalım...
09-27-2008, Saat: 06:36 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen beni dövdükten sonra işin içine yani mahkeme işine beni sokmazsan bence sakıncası yok olmas bayana el kaldırdıgın ıcın sana daha cok ceza verırler
mertb77
09-27-2008, Saat: 06:36 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen beni dövdükten sonra işin içine yani mahkeme işine beni sokmazsan bence sakıncası yok arkadaslar lutfen tartısmayalım mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim hoşgeldın nasılsın bugun bakalım...şükür yarada sizi sormalı
mertb77
09-27-2008, Saat: 06:37 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmas bayana el kaldırdıgın ıcın sana daha cok ceza verırler bencede su yasalarla kadınlar erkellerden bır adım onde yaaaaaaaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|