casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şükür yarada sizi sormalı
saolasın bızlerde iyiyiz allaha bin şukur olsun
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
09-27-2008, Saat: 06:38 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şükür yarada sizi sormalı saolasın bızlerde iyiyiz allaha bin şukur olsun çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::S :S :S anlamadım fatıhhhne yeminin bozdediginde bende yemek yememe yemini ettim onu bozdum çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmas bayana el kaldırdıgın ıcın sana daha cok ceza verırler iide bayana el kadırdığımı kim söledi
09-27-2008, Saat: 06:39 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide bayana el kadırdığımı kim söledi kavga edrken el kaldırmıcanmı ayyyy sen kavga etmesınıde bılmıon bea anladım fatıh (:
mertb77
09-27-2008, Saat: 06:40 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mert bu sorla gel bnı dov dıo valla artık siz bayanlardan korkulur ya yasalar sızlerden yana artık egerkı gucun yeterse bence dov derım
mertb77
09-27-2008, Saat: 06:41 PM <
ya fatih kardeş su gulayla konus be fatıh deyıp duruyor ....
09-27-2008, Saat: 06:42 PM <
konusuyo yha mert
ole kadına elmı kalkarrrrrrrrrr çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kavga edrken el kaldırmıcanmı ayyyy sen kavga etmesınıde bılmıon beadogru bayanlara el kakmaz ayak kalkar
mertb77
09-27-2008, Saat: 06:44 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konusuyo yha mert valla gerekırse kalkar be gulay kusura bakma ama kalkar bana gore |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|