:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ozur dılerım Sad

gülay bacı ne ozuru estafurlah sadece bazıların bılmesını ıstemıyorumda oki...kusura bakma tekrardan
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülay bacı ne ozuru estafurlah sadece bazıların bılmesını ıstemıyorumda oki...kusura bakma tekrardan

damam Confusedmiley16:
Ara
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgılın forumdanmı :S :S

sevgilim degil ya hayatımın anlamı ve halende ole ama simdi yok ya
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgilim degil ya hayatımın anlamı ve halende ole ama simdi yok ya

nese bn hıc bıse anlamadım ıns mutlu olursun :$
Ara
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese bn hıc bıse anlamadım ıns mutlu olursun :$

ne anlamadın gulay ayrıldık yok artık ole biri oki kısacası Sad
poffffffff nan sen ask acısı cekıon bnm jeton koselı ancak dusu0 Sad
Ara
[quote=çilekli cuklat]poffffffff nan sen ask acısı cekıon bnm jeton koselı ancak dusu0 Sad[/quo:

gulay oda var ama bir hastalıgımda var fatih anladı yaaaa sanırım oki
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:poffffffff nan sen ask acısı cekıon bnm jeton koselı ancak dusu0 Sad

aşka acısı benım ıcın gene en guzelıdır be gulay su hastalıgı bır atlassam
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşka acısı benım ıcın gene en guzelıdır be gulay su hastalıgı bır atlassam

hastalıgını bılmıorum anlamadımda ıns allah sıfa verr canım usme kendını ya ama :--/
Ara
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hastalıgını bılmıorum anlamadımda ıns allah sıfa verr canım usme kendını ya ama :--/

üzmüyorum ya hayatı genede sevıyorum ve kendımede bakmaya calıscam ya sonucta kalbımde kalp var Smile ona bakmalıyım sonucta

Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi