:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ozur dılerım Sad

gülay bacı ne ozuru estafurlah sadece bazıların bılmesını ıstemıyorumda oki...kusura bakma tekrardan
çilekli cuklat
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülay bacı ne ozuru estafurlah sadece bazıların bılmesını ıstemıyorumda oki...kusura bakma tekrardan

damam Confusedmiley16:
Ara
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgılın forumdanmı :S :S

sevgilim degil ya hayatımın anlamı ve halende ole ama simdi yok ya
çilekli cuklat
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgilim degil ya hayatımın anlamı ve halende ole ama simdi yok ya

nese bn hıc bıse anlamadım ıns mutlu olursun :$
Ara
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese bn hıc bıse anlamadım ıns mutlu olursun :$

ne anlamadın gulay ayrıldık yok artık ole biri oki kısacası Sad
çilekli cuklat
poffffffff nan sen ask acısı cekıon bnm jeton koselı ancak dusu0 Sad
Ara
mertb77
[quote=çilekli cuklat]poffffffff nan sen ask acısı cekıon bnm jeton koselı ancak dusu0 Sad[/quo:

gulay oda var ama bir hastalıgımda var fatih anladı yaaaa sanırım oki
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:poffffffff nan sen ask acısı cekıon bnm jeton koselı ancak dusu0 Sad

aşka acısı benım ıcın gene en guzelıdır be gulay su hastalıgı bır atlassam
çilekli cuklat
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşka acısı benım ıcın gene en guzelıdır be gulay su hastalıgı bır atlassam

hastalıgını bılmıorum anlamadımda ıns allah sıfa verr canım usme kendını ya ama :--/
Ara
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hastalıgını bılmıorum anlamadımda ıns allah sıfa verr canım usme kendını ya ama :--/

üzmüyorum ya hayatı genede sevıyorum ve kendımede bakmaya calıscam ya sonucta kalbımde kalp var Smile ona bakmalıyım sonucta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 519 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:22 AM