abi stresten bas agrısı birde ateşim çıktı
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:32 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:koru kendını bnden iyiki uyardın valla artık korumalıklarla takılırım nette
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:33 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi stresten bas agrısı birde ateşim çıktı en iyisi sen çık ya bıraz dınlen gene stres be tuh ne yapcaz bız bu stresten be
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:35 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evlenen kocaya rabbim yardımcısı olsun bencede fatihcim aynen allah yardımcısı olsun
10-02-2008, Saat: 10:36 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evlenen kocaya rabbim yardımcısı olsun HIHHHH dedıkodumu yapmayın nan mert fatıhhh
tam evlilik hakında iyi birşeyler düsünüyorum sonra böyle iki sinirli insan çıkıyor bütün düsüncelerimdem soguyorum yoksa banada böyle birisi denk gelirse onla basetmet zor olur
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:38 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIHHHH dedıkodumu yapmayın nan mert fatıhhhyok be dedıkodu degıl gııı çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIHHHH dedıkodumu yapmayın nan mert fatıhhhdedi kodu degil dogruları söylüyoruz sende karsımızdasın
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:38 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tam evlilik hakında iyi birşeyler düsünüyorum sonra böyle iki sinirli insan çıkıyor bütün düsüncelerimdem soguyorum yoksa banada böyle birisi denk gelirse onla basetmet zor olur hadi canım sende nelerı var kızların sadece bıraz sınırlerı var onuda katlancaklar bıraz evlencek olan damat adayları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 88 Ziyaretçi