çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sacmalama nan
yokbe kız evlenmek bıze gore degıl be kalsın bence allah sızede mutluluklar nasıp etsın
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
10-02-2008, Saat: 11:26 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sacmalama nan yokbe kız evlenmek bıze gore degıl be kalsın bence allah sızede mutluluklar nasıp etsın çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SIRA bendejetimi koyacak yer varmı sizin orada mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokbe kız evlenmek bıze gore degıl be kalsın bence allah sızede mutluluklar nasıp etsınamin cümlemize
mertb77
10-02-2008, Saat: 11:28 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin cümlemize amin yaaaa
10-02-2008, Saat: 11:28 PM <
ıstemeyınnn nan hıh bnm kıbı kısı bulamassınız:pisik::pisik:
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıstemeyınnn nan hıh bnm kıbı kısı bulamassınız:pisik::pisik:tabi bulmaz canım güzelsin iyi huylusun bütün güzel huylar sende var ne diyelim artık birtek esin eksik
10-02-2008, Saat: 11:31 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi bulmaz canım güzelsin iyi huylusun bütün güzel huylar sende var ne diyelim artık birtek esin eksik ewtttttttt yhaaaaaa sımartcam sımdık
mertb77
10-02-2008, Saat: 11:32 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıstemeyınnn nan hıh bnm kıbı kısı bulamassınız:pisik::pisik: bak sımdı yaw ben ıstemıyorum evlenmek fatıh ıstıyor mya )
10-02-2008, Saat: 11:33 PM <
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak sımdı yaw ben ıstemıyorum evlenmek fatıh ıstıyor mya ) fatıhhh attım lafııı caktırma mert |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|