:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fatıhhh attım lafııı caktırma mert Big Grin Big Grin Big Grin

tamam caktırmam eee fatıh sole bakalım ne dıyosun
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimse duymasın abim sırasını bana vermiş beni evlendirmeyi düsünüyorlar bende paralı olursa evlenirim diyorumBig GrinBig GrinBig Grin

seyyy seyyyy bnm param yok ama eflılık kredısı cekerım olarmı Big Grin Big Grin Big Grin
Ara
casus021
paralı birini bulursam evlenirim diyorum maksat üzerimden atsınlarBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimse duymasın abim sırasını bana vermiş beni evlendirmeyi düsünüyorlar bende paralı olursa evlenirim diyorumBig GrinBig GrinBig Grin

he ıyı bakalım paralı nerde bulcaz lemn
çilekli cuklat
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam caktırmam eee fatıh sole bakalım ne dıyosun

fatıh paralı karu ıstıomus Sad:
Ara
casus021
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyyy seyyyy bnm param yok ama eflılık kredısı cekerım olarmı Big Grin Big Grin Big Grin
yine olan kocaya olur Big GrinBig Grin
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:paralı birini bulursam evlenirim diyorum maksat üzerimden atsınlarBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Sad: Sad: Sad: Sad: bnm param abeyyyy Big GrinBig Grin
Ara
casus021
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ıyı bakalım paralı nerde bulcaz lemn
işte onu arastırıyorum buldugum zaman ablasınıda sana alırım olmaz mıBig GrinBig Grin
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yine olan kocaya olur Big GrinBig Grin

hıhhhh bn calısıp oledr bı kerem hıhBig Grin
Ara
casus021
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sad: Sad: Sad: Sad: bnm param abeyyyy Big GrinBig Grin
hehehehe ....
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 329 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 04:00 PM