çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fatıhhh attım lafııı caktırma mert
tamam caktırmam eee fatıh sole bakalım ne dıyosun
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
10-02-2008, Saat: 11:35 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fatıhhh attım lafııı caktırma mert tamam caktırmam eee fatıh sole bakalım ne dıyosun
10-02-2008, Saat: 11:36 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimse duymasın abim sırasını bana vermiş beni evlendirmeyi düsünüyorlar bende paralı olursa evlenirim diyorum seyyy seyyyy bnm param yok ama eflılık kredısı cekerım olarmı
paralı birini bulursam evlenirim diyorum maksat üzerimden atsınlar
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimse duymasın abim sırasını bana vermiş beni evlendirmeyi düsünüyorlar bende paralı olursa evlenirim diyorum he ıyı bakalım paralı nerde bulcaz lemn
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam caktırmam eee fatıh sole bakalım ne dıyosun fatıh paralı karu ıstıomus : çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyyy seyyyy bnm param yok ama eflılık kredısı cekerım olarmıyine olan kocaya olur
10-02-2008, Saat: 11:37 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:paralı birini bulursam evlenirim diyorum maksat üzerimden atsınlar : : : : bnm param abeyyyy mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ıyı bakalım paralı nerde bulcaz lemnişte onu arastırıyorum buldugum zaman ablasınıda sana alırım olmaz mı
10-02-2008, Saat: 11:37 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yine olan kocaya olur hıhhhh bn calısıp oledr bı kerem hıh |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|