:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben söyledim oldu işte bunda ne sakınca var ki pazarlık yapıyoruz

olmassss eş adayım olcak ınsan Big Grin Big Grin Big Grin
Ara
casus021
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırrr veremm sonra bna babanın efınde kupkuruydun bna geldın kılo aldın dıcem demıııııııııııııı Big Grin Big Grin
yok bizde öyle bir şey denmez Big GrinBig Grin
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bizde öyle bir şey denmez Big GrinBig Grin

hehehehhshehehehehe
Ara
casus021
ben sana hergün bal süt taze yumurta tereyagla beslerim
Ara
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyyyyy bacunnn kurban olar sana Big Grin

allah gostermıye bacım benım
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana hergün bal süt taze yumurta tereyagla beslerim

herhalde bakcaksın bacıma fatıh yoksa papaz oluruz haaaaaa
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana hergün bal süt taze yumurta tereyagla beslerim

oyyyyyy kıymm sen ne kadr nazıksın ole (:

meerttt enıstenden para al ole hmn kıs vermıos bız Big Grin
Ara
casus021
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herhalde bakcaksın bacıma fatıh yoksa papaz oluruz haaaaaa
yok abi seni kıracak degilim herhalde bakarım her hafta ona çiçek bile alırım kalpsizin ama okadarda degil Big GrinBig Grin
Ara
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyyyyy kıymm sen ne kadr nazıksın ole (:

sen merak etme bacım benım ben ole kolay kolay vermem ama parada almam bacım malmıkı satım ben
casus021
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyyyyy kıymm sen ne kadr nazıksın ole (:

övünmek gibi olmasın öyleyimdir o yüzden herkes beni seviyor ya WinkWink
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 482 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:52 PM