casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben söyledim oldu işte bunda ne sakınca var ki pazarlık yapıyoruz
olmassss eş adayım olcak ınsan
Canı Sıkılanlar
|
10-02-2008, Saat: 11:58 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben söyledim oldu işte bunda ne sakınca var ki pazarlık yapıyoruz olmassss eş adayım olcak ınsan çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırrr veremm sonra bna babanın efınde kupkuruydun bna geldın kılo aldın dıcem demııııııııııııııyok bizde öyle bir şey denmez
10-02-2008, Saat: 11:58 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bizde öyle bir şey denmez hehehehhshehehehehe
ben sana hergün bal süt taze yumurta tereyagla beslerim
mertb77
10-02-2008, Saat: 11:59 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyyyyy bacunnn kurban olar sana allah gostermıye bacım benım
mertb77
10-03-2008, Saat: 12:00 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana hergün bal süt taze yumurta tereyagla beslerim herhalde bakcaksın bacıma fatıh yoksa papaz oluruz haaaaaa
10-03-2008, Saat: 12:00 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana hergün bal süt taze yumurta tereyagla beslerim oyyyyyy kıymm sen ne kadr nazıksın ole (: meerttt enıstenden para al ole hmn kıs vermıos bız mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herhalde bakcaksın bacıma fatıh yoksa papaz oluruz haaaaaayok abi seni kıracak degilim herhalde bakarım her hafta ona çiçek bile alırım kalpsizin ama okadarda degil
mertb77
10-03-2008, Saat: 12:02 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyyyyy kıymm sen ne kadr nazıksın ole (: sen merak etme bacım benım ben ole kolay kolay vermem ama parada almam bacım malmıkı satım ben |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|