casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni hiç dinlemiyorsun ben seni düsünüyorum ama sen beni düsünmüyorsungeçmiş olsun
fattıhhhh nan sana uyus oldum demın gıttın dıye hee smdı gıtme dur bakm
mertt fatıh hasta dılkı bn hastayım
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
10-03-2008, Saat: 06:54 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni hiç dinlemiyorsun ben seni düsünüyorum ama sen beni düsünmüyorsun fattıhhhh nan sana uyus oldum demın gıttın dıye hee smdı gıtme dur bakm mertt fatıh hasta dılkı bn hastayım ![]()
10-03-2008, Saat: 06:54 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol abi sanada geçmiş olsun sen hasta dılsın bıkrem ![]() çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fattıhhhh nan sana uyus oldum demın gıttın dıye hee smdı gıtme dur bakmniye uyuz oluyorsun ki kalbimi çok kırıyorsun ![]() ![]() ![]() çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen hasta dılsın bıkremnasıl degilim ask olmaıyorum oda bir hastalık ![]() ![]()
mertb77
10-03-2008, Saat: 06:55 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen hasta dılsın bıkrem pardon gulay bacı kusura bakma çok gecmıs olsun sana ![]() ![]() ![]()
10-03-2008, Saat: 06:55 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye uyuz oluyorsun ki kalbimi çok kırıyorsun bn bole sefıom ıste yha ![]() ![]() ![]()
10-03-2008, Saat: 06:56 PM <
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon gulay bacı kusura bakma çok gecmıs olsun sana heheheheheh mert senıde delı yaptım heheheheh bn buyum ıste
mertb77
10-03-2008, Saat: 06:59 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheheheh mert senıde delı yaptım heheheheh bn buyum ısteheeeeee evet ılaçların sayesınde delı olcam yakında ya bu ıalçlar varya benı manyak edıyor beeeee |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|