casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni hiç dinlemiyorsun ben seni düsünüyorum ama sen beni düsünmüyorsun geçmiş olsun
fattıhhhh nan sana uyus oldum demın gıttın dıye hee smdı gıtme dur bakm
mertt fatıh hasta dılkı bn hastayım
Canı Sıkılanlar
|
10-03-2008, Saat: 06:54 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni hiç dinlemiyorsun ben seni düsünüyorum ama sen beni düsünmüyorsun geçmiş olsun fattıhhhh nan sana uyus oldum demın gıttın dıye hee smdı gıtme dur bakm mertt fatıh hasta dılkı bn hastayım
10-03-2008, Saat: 06:54 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol abi sanada geçmiş olsun sen hasta dılsın bıkrem çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fattıhhhh nan sana uyus oldum demın gıttın dıye hee smdı gıtme dur bakmniye uyuz oluyorsun ki kalbimi çok kırıyorsun çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen hasta dılsın bıkremnasıl degilim ask olmaıyorum oda bir hastalık
mertb77
10-03-2008, Saat: 06:55 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen hasta dılsın bıkrem pardon gulay bacı kusura bakma çok gecmıs olsun sana
10-03-2008, Saat: 06:55 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye uyuz oluyorsun ki kalbimi çok kırıyorsun bn bole sefıom ıste yha
10-03-2008, Saat: 06:56 PM <
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon gulay bacı kusura bakma çok gecmıs olsun sana heheheheheh mert senıde delı yaptım heheheheh bn buyum ıste
mertb77
10-03-2008, Saat: 06:59 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheheheh mert senıde delı yaptım heheheheh bn buyum ısteheeeeee evet ılaçların sayesınde delı olcam yakında ya bu ıalçlar varya benı manyak edıyor beeeee |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|