:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben karısmıyorum yha sadece bnde bıseyler solemek ıstedım ıcımde tutamıom ıste Big Grin

o arkıde bnı yanlıs anlamas ıns Wink

sen karısma bacım ercanın soledıklerı doğru hersey doğru ama sevdığım ıcın yaptım herseyiiiii gulay baciii
CaNaT
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gulay bacı sen gırme ercan kardes haklı ben cezalıyım ama onu neden yaptımı kımse bılemez ya

Ben biliyorum....
Onun için sana forum dışında bir arkadaşın olarak konuşuyorum şu anda
yaşına göre hareket et...
Ara
flame
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lan demenın degısık seklı Big Grin

haaaaaaaaaaaa anladıımm iyi o zaman.neyse senii hala bekliyoruzzz ortada bişey yok açıldık yaa
Ara
mertb77
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben biliyorum....
Onun için sana forum dışında bir arkadaşın olarak konuşuyorum şu anda
yaşına göre hareket et...

yasım dısında bır sey yaptıhım yok ercan kardes egerkı yapıyorsam sole sunu yapıyoprsun
fındık-s
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan ekmek demek Big GrinBig GrinBig Grin ortam yumusasın dıye

lütfen ekmek bir nimet ortam yumuşasın diye olsa bile karıştırma Angry bi sürü aç insan var Confusedmiley21:
çilekli cuklat
Gülay .................
Ara
CaNaT
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasım dısında bır sey yaptıhım yok ercan kardes egerkı yapıyorsam sole sunu yapıyoprsun

özele gell
Ara
mertb77
evet biliyorum bır suru aç insan var o açlığı bende yasadım bırlırım açlığın nedemek oldunu burda belkı kımse bılmez o hıssı
çilekli cuklat
yhaaaaa konuyu kapayın tmm daaaaSad
Ara
flame
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan sen nıe deve gıbı yazıon Big Grin Big Grin Big Grin

pardon bişeymi demek istedinn SEEEENNNAngry
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 588 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:34 AM