flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon bişeymi demek istedinn SEEEENNN
baksana sen ne agresıfsın bea
Canı Sıkılanlar
|
10-03-2008, Saat: 11:53 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon bişeymi demek istedinn SEEEENNN baksana sen ne agresıfsın bea çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baksana sen ne agresıfsın bea YA KIZIM ARIZAMISIN SEN , YOKSAA CANINMI SIKILIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO YANLIS İNSANLAA UÄžRASIYOSUN
10-03-2008, Saat: 11:57 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA KIZIM ARIZAMISIN SEN , sen konusmak ne bılmıyosun sanırım!!!! burası sohbet bolumu kardesım kavga bolumu dıl sana slm verdık snn yaptıgına bak konuyu uzatmıcam bna dalasma oke hadı bak sımdı keyfıne
fındık-s
10-03-2008, Saat: 11:57 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA KIZIM ARIZAMISIN SEN , seni tanımıyo ablası kusuruna bakma
10-03-2008, Saat: 11:58 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni tanımıyo ablası kusuruna bakma tanımakta ıstemıyorum bu tarz konusmadan sonra çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen konusmak ne bılmıyosun sanırım!!!! YA SANANE İSTER SOHBET İSTER KAVGA EDERİM BEN KEYFİM BİLİR OK.. BEBEÄžİMM
fındık-s
10-04-2008, Saat: 12:00 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen konusmak ne bılmıyosun sanırım!!!! anaaam kavgada söylenmez konuşmayı bilmiyo demek istediiii
10-04-2008, Saat: 12:00 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaaam kavgada söylenmez konuşmayı bilmiyo demek istediiii dogruları soledım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|