:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dogruları soledım Wink

hangi doğru neye göre doğru herkesin doğrusu kendinedir güzelim
çilekli cuklat
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SANA ZATEN SORAN Confusedmiley21:OLMADIKİİİ BEEEEEEEEEEEEEE

k.bakma yhaaa sana yazıcak bısey bulamıyorumm Wink
Ara
flame
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k.bakma yhaaa sana yazıcak bısey bulamıyorumm Wink
ZATEN YAZAMAZSIN AMA ONDAN ÖNCE KAPASİTEN KALDIRMAZ Kİİİ SENİN CANIIMMMM HADİ BAKALIIMMM
Ara
çilekli cuklat
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZATEN YAZAMAZSIN AMA ONDAN ÖNCE KAPASİTEN KALDIRMAZ Kİİİ SENİN CANIIMMMM HADİ BAKALIIMMM

onla alakalı degıl bı sevıyen yokkı sevıyen olsaydııı bulurdum ama sevıyo yok ıste sorun bu Wink hadıııı byssss
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k.bakma yhaaa sana yazıcak bısey bulamıyorumm Wink

sevgili kardeşim seni Türkçe'yi doğru kullanalım kulübüne davet ediyorum
flame
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onla alakalı degıl bı sevıyen yokkı sevıyen olsaydııı bulurdum ama sevıyo yok ıste sorun bu Wink hadıııı byssss

HAYIRDIR KAÇTIN HEMEN
Ara
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgili kardeşim seni Türkçe'yi doğru kullanalım kulübüne davet ediyorum

ben gelmek ıstemıyorum bnm turkcem bu!!!!

yoooo kactım falan dıl burdayım snn yorumlarını beklıyorum bn kacmm Wink
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gelmek ıstemıyorum bnm turkcem bu!!!!

yoooo kactım falan dıl burdayım snn yorumlarını beklıyorum bn kacmm Wink

o zaman buna TÜRKÇE deme olur mu Confusedmiley21: alakası yok çünkü yazıktır ATAmızın kemiklerini sızlatma
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman buna TÜRKÇE deme olur mu Confusedmiley21: alakası yok çünkü yazıktır ATAmızın kemiklerini sızlatma

sana sorcak degılım canım!!!!!!!!!!!!!
Ara
fındık-s
ERCAN benim canımm tamam mı merak edenlere duyurulur Wink

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 569 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:51 AM