çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dogruları soledım
hangi doğru neye göre doğru herkesin doğrusu kendinedir güzelim
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-04-2008, Saat: 12:03 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dogruları soledım hangi doğru neye göre doğru herkesin doğrusu kendinedir güzelim
10-04-2008, Saat: 12:03 AM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SANA ZATEN SORAN miley21:OLMADIKİİİ BEEEEEEEEEEEEEE k.bakma yhaaa sana yazıcak bısey bulamıyorumm çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k.bakma yhaaa sana yazıcak bısey bulamıyorummZATEN YAZAMAZSIN AMA ONDAN ÖNCE KAPASİTEN KALDIRMAZ Kİİİ SENİN CANIIMMMM HADİ BAKALIIMMM
10-04-2008, Saat: 12:08 AM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZATEN YAZAMAZSIN AMA ONDAN ÖNCE KAPASİTEN KALDIRMAZ Kİİİ SENİN CANIIMMMM HADİ BAKALIIMMM onla alakalı degıl bı sevıyen yokkı sevıyen olsaydııı bulurdum ama sevıyo yok ıste sorun bu hadıııı byssss
fındık-s
10-04-2008, Saat: 12:09 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k.bakma yhaaa sana yazıcak bısey bulamıyorumm sevgili kardeşim seni Türkçe'yi doğru kullanalım kulübüne davet ediyorum çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onla alakalı degıl bı sevıyen yokkı sevıyen olsaydııı bulurdum ama sevıyo yok ıste sorun bu hadıııı byssss HAYIRDIR KAÇTIN HEMEN
10-04-2008, Saat: 12:12 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgili kardeşim seni Türkçe'yi doğru kullanalım kulübüne davet ediyorum ben gelmek ıstemıyorum bnm turkcem bu!!!! yoooo kactım falan dıl burdayım snn yorumlarını beklıyorum bn kacmm
fındık-s
10-04-2008, Saat: 12:15 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gelmek ıstemıyorum bnm turkcem bu!!!! o zaman buna TÜRKÇE deme olur mu miley21: alakası yok çünkü yazıktır ATAmızın kemiklerini sızlatma
10-04-2008, Saat: 12:16 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman buna TÜRKÇE deme olur mu miley21: alakası yok çünkü yazıktır ATAmızın kemiklerini sızlatma sana sorcak degılım canım!!!!!!!!!!!!! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|