webweled Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nse yha ben size acıqlarım zamanla bunları yazı içinde ösür dilerim alışkanlık aslında sitede türkçemizi koruma amaçlı bişeyler başlatsak ii olur ben baştan gönüllüyüm=)

Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-07-2008, Saat: 11:00 PM <
webweled Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nse yha ben size acıqlarım zamanla bunları yazı içinde ösür dilerim alışkanlık aslında sitede türkçemizi koruma amaçlı bişeyler başlatsak ii olur ben baştan gönüllüyüm=) ![]() ![]()
[quote=fındık-s]herkes kendi yaşadığını en kötü zanneder hem sen benim ne yaşadığımı ne gördüğümü biliyo musun ki öyle konuşuyosun[/quot
bilmem senin zorluklarında sana göredir onun için bazı şeyler her yerde söylenmez konu uzadıda uzadı ileride tartışma çıkacagına benziyor ben konudan çekiliyorum ![]()
fındık-s
10-07-2008, Saat: 11:03 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=fındık-s]herkes kendi yaşadığını en kötü zanneder hem sen benim ne yaşadığımı ne gördüğümü biliyo musun ki öyle konuşuyosun[/quot hayır ben tartışma şeklinde söylemedim ki bunları konuşuyoruz ama konu derin çoook da uzar da uzar haklısın ![]()
senin bilgin yasantın sana kalsın benim bilgilerim yasantım bana kalsın selam saygı ve dua ile
ben o foruma üye olmak istemiom bu forumunda öle olmasnı isterim dedm sdece fikrimm =) admin abilermis kardşlerimise kalmış qerisi =)
fındık-s
10-07-2008, Saat: 11:12 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:poffffffff ne baygınnn konusmaydııı o hı senin geyik yapman lazım di mi ciddi bişeyler konuşunca muhabbet baygın oluyo ![]()
10-07-2008, Saat: 11:12 PM <
webweled Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben o foruma üye olmak istemiom bu forumunda öle olmasnı isterim dedm sdece fikrimm =) admin abilermis kardşlerimise kalmış qerisi =) ben bu konudan gerı kaldım ![]()
10-07-2008, Saat: 11:13 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hı senin geyik yapman lazım di mi ciddi bişeyler konuşunca muhabbet baygın oluyo hayırrrrr sen benı unuttun dıyee canım sıkıldı bıkerem :kiyamam:
fındık-s
10-07-2008, Saat: 11:13 PM <
webweled Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben o foruma üye olmak istemiom bu forumunda öle olmasnı isterim dedm sdece fikrimm =) admin abilermis kardşlerimise kalmış qerisi =) ya yanlış anladın bak duygusuzda var öyle fan bölümünde Türkçe konuşalımla ilgili bi kulüp açtı kıymık kardeşim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|