mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ole deme kız musterı velı nımettır bak hem sen duzgun nkonusana ya fatıh nededı sana
yhaaa mert sabahtan berııı bı toslayımm karnım ac
Canı Sıkılanlar
|
10-08-2008, Saat: 12:04 AM <
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ole deme kız musterı velı nımettır bak hem sen duzgun nkonusana ya fatıh nededı sana yhaaa mert sabahtan berııı bı toslayımm karnım ac çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyyyyyyyyy allammm yaa karnım ac bnm :'( buyur gel yemek ısmarlayım ağlamana gerenk yokki çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyy allmm sana uyus oluom bılıonmuuu bilmemmi apaçık ortada fakat nedeninide bilsem fena olmuyacak sanırım
10-08-2008, Saat: 12:05 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buyur gel yemek ısmarlayım ağlamana gerenk yokki oyyyy kurban olaram sana alsana bna yemek
mertb77
10-08-2008, Saat: 12:05 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buyur gel yemek ısmarlayım ağlamana gerenk yokki yemek yesene ya gıdıp alalala nıye aç kalıyorsun bende acım yemek yemedım ve doktordan gelıyorummm
10-08-2008, Saat: 12:06 AM <
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yemek yesene ya gıdıp alalala nıye aç kalıyorsun bende acım yemek yemedım ve doktordan gelıyorummm magaza tekım yha :S
10-08-2008, Saat: 12:07 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmemmi apaçık ortada fakat nedeninide bilsem fena olmuyacak sanırım yaaaaaaa gıcıksın nan sen
10-08-2008, Saat: 12:11 AM <
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben başka yerlere takılıyorum ya makına yavas nereye takılıon nan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|