:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
tamamda ne oluyor bak fatihe solerım seni haaaaaa bacım macım demem ona gore Confusedirit:
gülay halen duzgun konusmuyosun yav valla sıkayet etcem senı fatihe
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=çilekli cuklat]ölcemmmmmmm aclıktannnn yhaaa afıyet olsun janımmm

sen hemen adresini ver ben yemek yolluyorum sana Wink

oyyyyyyyyy oyyyyyy kıyamm sana (: bırazdan ölumu bulmaya gelcekler bu magazaya bıde dolu ınsan gelıoo ya Sad

fatıhe soleme yha sonra kızıo Sad mert
Ara
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülay halen duzgun konusmuyosun yav valla sıkayet etcem senı fatihe

sıze karsı olmuo nabımmm bak fıstık karsı duzgun konusuom Big Grin kelımelarım bıle duzgunnn hehehehhehe
Ara
heyyy Allah korusun bişe olmaz ölmezsin de bayılırsın en fazla Smile
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıze karsı olmuo nabımmm bak fıstık karsı duzgun konusuom Big Grin kelımelarım bıle duzgunnn hehehehhehe

sen dusgun konusmazsan kızar tabiiii
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyyy Allah korusun bişe olmaz ölmezsin de bayılırsın en fazla Smile

aynn ole olurr sanırım ya yazık bana sabahtan berıı tekımm :S magazada arkadasta dıger magazada kaldı oda telden arıyo kankı karnım acıktı dıyee Big Grin Big Grin
Ara
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen dusgun konusmazsan kızar tabiiii

ya mertjımm yhaaa saka yapıom sızee ama :kiyamam: :kiyamam: fatıh te yokkk Sad
Ara
neyse arkadaşlar size ii eğlenceler ben gider Smile
Ara
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya mertjımm yhaaa saka yapıom sızee ama :kiyamam: :kiyamam: fatıh te yokkk Sad

tamam bacım ama tel aç bıseyler ıste ya bıseyler yeeeeeeeeee

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi