hoş gördüm abi nasılsın
Canı Sıkılanlar
|
10-08-2008, Saat: 01:16 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur çilekli cuklat hatrın için bakarım kendime ii gıtmede eglendır bzı gercı bnı uyus etmekle eglendırıon fatıhhhhh dalga gecmesene kendıne bak sende zayıfsınkı
fındık-s
10-08-2008, Saat: 01:19 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nıe eglenmıyonmu benle eğlenmez olur muyum :teytey: ya bak akşam olmuş eve gitcez hiç anlamadım
kız ben sana kıyamam maksat biraz sitres atmak olsun başka bir amacım yok
10-08-2008, Saat: 01:20 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız ben sana kıyamam maksat biraz sitres atmak olsun başka bir amacım yok oyyyyyy bnde kıyamm sızeeee (: fıstıkımmm gercekten zaman cok gectı dımı (:
mertb77
10-08-2008, Saat: 01:21 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş gördüm abi nasılsınsaol abim sen nasılsın iyisin çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyyyyy bnde kıyamm sızeeee (:tşk ederim gülay abla çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gıtmede eglendır bzı gercı bnı uyus etmekle eglendırıon ne sandın kız sen beni şaklaban felanmı bence kendine sen başka bir eğlence bul istersen ben seni aşarım rüzgarımda sürüklenirsin mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol abim sen nasılsın iyisiniyiyim şükür yaradana bügünlerimize aratmaz inş.
10-08-2008, Saat: 01:22 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne sandın kız sen beni şaklaban felanmı bence kendine sen başka bir eğlence bul istersen ben seni aşarım rüzgarımda sürüklenirsin yaaaa ole bısemı dedım : fatıhhh ben snn baskanınım unutma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 569 Ziyaretçi