?engelli ?gne Ta??yorum Bug?nlerde KaLbimde..!
Hani ucu, girdi?i kilit yerinden biraz k?sa olur da, ikide bir de ac?l?r ve hi? kapanmaz ya? i?te ondan...
Sivri ve k?m?ldad?k?a kalbe batan,benli?i hareket ettiren cinsten...
Hi?bir yere atam?yor, yok sayam?yorum. ?engelli bir i?ne gibi i?nelendi kalbime ve ben bu delik kalple ya??yorum sanki...
Delik kalbimin, y?re?imin en ?cra k??elerine kadar hissediyorum bo?lu?u, yoklu?u...
Ayn? uykuyu uyumak istiyorum asl?nda onunla...
Ayn? anda ayn? yatakta beraber uyumak de?il kastetti?im. Ayr? co?rafyalarda da olsak, ayr? mekanlarda da bulunsak ayn? uykuyu uyumak, ayn? r?yay? g?rmek...G?z bebekleriyle, beynin aras?nda gidip gelmek, kalbindeki uykuya dalmak istiyorum.
Ve uyand???mda ke?ke ger?ek olsa diyorum...
Bana b?rakt??? a?k gibi yar?m ya??yorum ?u g?nlerde her?eyi...
Ba?lay?p da bitiremedi?im yaz?lar?m, sonuna kadar gelip de okuyamad???m kitaplar?m, dalg?n dalg?n y?r?d?g?m yollar?m, son kelimesini bir t?rl? s?ylemedi?im c?mlelerim var.
Her ?eyi a?k?m?z gibi parampar?a ya??yorum. Sanki b?t?n d?nyam, duda??mdaki yar?m bir ?p?c???n tad?nda art?k...
Sa?mal?yorum, sa?ma sapan cevaplar veriyorum. Ac? veren o ger?e?i, kimselerle payla?mad?k?a da sevdiklerim korkuyor benden.
Duvar oluyorum bir anda...
A?amad???m, kimselerin a?mas?na izin vermedi?im bir duvar!
Ne onu ya?abiliyorum, ne de sevdiklerimle mutlu olabiliyorum.
Hi?bir ??z?m? olmayan matematik problemi gibi, cevab? olmayan bir soru gibi beynimi kemiren ac?t?c? bir duygu bu...
Ac? ?ektik?e mi yaz? yaz?yorum, yazd?k?a m? ac? ?ekiyorum bilmiyorum.
Bunca ac?ya ra?men hala niye mi seviyorum?
O gidince yaln?z kalmayaca??m? biliyorum, ama onsuz kalabal?klardan daha b?y?k bir yaln?zl?k olamayaca??n?n da fark?nday?m.....