çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebemmm saka saka
yaram var gocunuyorum napiym
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-08-2008, Saat: 10:07 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebemmm saka saka yaram var gocunuyorum napiym
10-08-2008, Saat: 10:08 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaram var gocunuyorum napiym heheheh allammm yaaa (: yemek ye kuşum sen ac durma
fındık-s
10-08-2008, Saat: 10:22 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheh allammm yaaa (: yemek ye kuşum sen ac durma yemek deme banaaaaaaaaaaaaa :eek: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohaaaa desem ayıpmı olurkızım seni almaz kimse evde kalırsın bende almam
10-08-2008, Saat: 10:23 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yemek deme banaaaaaaaaaaaaa :eek: nıeeeeeeeeee bebemmmmmmmiley22:
fındık-s
fatih kardeşim ya bişe de şuna bana şişko diyo ayıp yaaaa
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım seni almaz kimse evde kalırsın bende almam ben kendımı sana saklıcam sısko olcam
tamam ben ona kısarım kıs fındık ablna sişko demeye utanmıyormusun kulakını çekerim senide severim bak ha
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kendımı sana saklıcam sısko olcamtamam ozaman ama yasın kurtarmıyor biraz büyük olsaydın alırdım
10-08-2008, Saat: 10:25 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben ona kısarım kıs fındık ablna sişko demeye utanmıyormusun kulakını çekerim senide severim bak ha nan bn dalga gecmıomm bıkeremmm :--/ :--/ sıskomu dıom yha |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|