çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılmm bennn baktım ole dıolardı !!!!!Ha diyolardı yani
benden korktunnnn yhaaa
1 değil 1cok kişi mi diyomuş
Âh be.
Canı Sıkılanlar
|
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılmm bennn baktım ole dıolardı !!!!!Ha diyolardı yani 1 değil 1cok kişi mi diyomuş Âh be.
fındık-s
10-10-2008, Saat: 12:56 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:parmakımı kuzumm demın 60 ytl buldum yerdennn kameradan ızledım gıttım verdım sahıbıne karuyu bulana kdr anam agladı geçmiş olsun bebeem nerde maaazada mı buldun karu tikat etmiyo sen kendini harab ediyosun parasını vercem diye
10-10-2008, Saat: 12:58 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ha diyolardı yani tam olarak bakamadım (:
10-10-2008, Saat: 12:59 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmiş olsun bebeem nerde maaazada mı buldun karu tikat etmiyo sen kendini harab ediyosun parasını vercem diye valla kameradan ızledım kuzum gulmekten oldum karunun onune dusmus para haberı yok bende wc gıdıodum anammm bı bakım 60 ytlll seytan dedıkı al hn aldım gıttım verdım karuya
fındık-s
10-10-2008, Saat: 12:59 AM <
ayyyy ben gidiyorum hayatımda hiç bugünkü kadar sıkılmamıştım offfffffffffffff
saat geçmedi yaaaaa bu neee ayyyyyyyyyyy bye byeee yarın görüşürüz herkese iyi muhabbetler kendinize iyi bakın özellikle sen gülay tikat et kesme oranı buranı
fındık-s
10-10-2008, Saat: 01:00 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kameradan ızledım kuzum gulmekten oldum karunun onune dusmus para haberı yok bende wc gıdıodum anammm bı bakım 60 ytlll seytan dedıkı al hn aldım gıttım verdım karuya aferim şeytana uyma hep böyle ol mucx gittim ben çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tam olarak bakamadım (:Bi de bana diyo kızın profilini inceledin yaşını biliyon diye Sen de bana yapıyon aynını Şmdi sen asılmış mı oluyon Âh be.
10-10-2008, Saat: 01:01 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyy ben gidiyorum hayatımda hiç bugünkü kadar sıkılmamıştım offfffffffffffff kuşum nırıye gıdıonnnn bebekımmm damam dıkkat etcemmm da yemek yemedımmm yhaa kuzum sen yemekını ye ac durma senı sefıommmmm mucux :$
10-10-2008, Saat: 01:02 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi de bana diyo kızın profilini inceledin yaşını biliyon diye bennn sadece olesıne baktım bıkerem dıkkatımı cektı yoksa nıe arastırcam senı (: ben asılmıs olmuom |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|