:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
PCKoPaT
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılmm bennn baktım ole dıolardı !!!!!

benden korktunnnn yhaaa Big Grin Big Grin
Ha diyolardı yaniBig Grin

1 değil 1cok kişi mi diyomuş Tongue
Âh be.
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:parmakımı kuzumm demın 60 ytl buldum yerdennn kameradan ızledım gıttım verdım sahıbıne karuyu bulana kdr anam agladı Big Grin

geçmiş olsun bebeem nerde maaazada mı buldun karu tikat etmiyo sen kendini harab ediyosun parasını vercem diye Tongue
çilekli cuklat
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ha diyolardı yaniBig Grin

1 değil 1cok kişi mi diyomuş Tongue

tam olarak bakamadım (:
Ara
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmiş olsun bebeem nerde maaazada mı buldun karu tikat etmiyo sen kendini harab ediyosun parasını vercem diye Tongue

valla kameradan ızledım kuzum gulmekten oldum karunun onune dusmus para haberı yok bende wc gıdıodum anammm bı bakım 60 ytlll seytan dedıkı al Tongue hn aldım gıttım verdım karuya Big Grin
Ara
fındık-s
ayyyy ben gidiyorum hayatımda hiç bugünkü kadar sıkılmamıştım offfffffffffffff
saat geçmedi yaaaaa bu neee ayyyyyyyyyyy Tongue
bye byeee yarın görüşürüz herkese iyi muhabbetler kendinize iyi bakın özellikle sen gülay Wink tikat et kesme oranı buranı Big Grin
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kameradan ızledım kuzum gulmekten oldum karunun onune dusmus para haberı yok bende wc gıdıodum anammm bı bakım 60 ytlll seytan dedıkı al Tongue hn aldım gıttım verdım karuya Big Grin

aferim şeytana uyma hep böyle ol mucx gittim ben Wink
PCKoPaT
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tam olarak bakamadım (:
Bi de bana diyo kızın profilini inceledin yaşını biliyon diye Big Grin

Sen de bana yapıyon aynını Big Grin

Şmdi sen asılmış mı oluyonTongue
Âh be.
Ara
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyy ben gidiyorum hayatımda hiç bugünkü kadar sıkılmamıştım offfffffffffffff
saat geçmedi yaaaaa bu neee ayyyyyyyyyyy Tongue
bye byeee yarın görüşürüz herkese iyi muhabbetler kendinize iyi bakın özellikle sen gülay Wink tikat et kesme oranı buranı Big Grin

kuşum nırıye gıdıonnnn Sad bebekımmm damam dıkkat etcemmm da yemek yemedımmm yhaa kuzum sen yemekını ye ac durma Big Grin senı sefıommmmm mucux :$
Ara
çilekli cuklat
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi de bana diyo kızın profilini inceledin yaşını biliyon diye Big Grin

Sen de bana yapıyon aynını Big Grin

Şmdi sen asılmış mı oluyonTongue

bennn sadece olesıne baktım bıkerem dıkkatımı cektı Big Grin yoksa nıe arastırcam senı (: ben asılmıs olmuom Tongue
Ara
PCKoPaT
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bennn sadece olesıne baktım bıkerem dıkkatımı cektı Big Grin yoksa nıe arastırcam senı (: ben asılmıs olmuom Tongue
E tamam işte dünkünün yaşı da benim dikkatimi cekmişti Big Grin
Âh be.
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 599 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:05 AM