nılmem sankı hazmedemedı benım gelısımı
Canı Sıkılanlar
|
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi Halt ettin ..Göndercektim mektupları Verdiğin adres yanlışmış Geri bana geldi napim Yaktım:kizgin: Âh be.
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ustune alınan alınır haksısmızyım arkadaslar Haklısın tabi ... Sen bir numarasın .. gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nılmem sankı hazmedemedı benım gelısımıYok yok o bana uyuz oluyo ya kacmaya bahane arıyodu Âh be.
10-10-2008, Saat: 01:23 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Göndercektim mektupları he he format at o zaman makınaya €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haklısın tabi ... Sen bir numarasın ..Gerginlik yapmayınAaaa Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Göndercektim mektupları Aferin kız en iyisini yapmışsın .. (: Bi daha yazmam hıh
10-10-2008, Saat: 01:24 AM <
gıtmesın arkadasın beraberce konusuruz burda ya olmazmı hemen kacıyor
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gerginlik yapmayınAaaa Yok gerginlik yaptığım yok, arkadaşın bir numara olduğunu hatırlattım ben sadece
10-10-2008, Saat: 01:25 AM <
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nılmem sankı hazmedemedı benım gelısımı ewttt kıskancım sanamı sorcam kıskanırkennn !!!!!! ben pıskomu herkesden kıskanıom |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 610 Ziyaretçi