_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimse istemior canm nese tamam kapansın artık bu konu
kavga felan yok ya sadece muhabbet edıyoruz
Canı Sıkılanlar
|
10-10-2008, Saat: 01:48 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimse istemior canm nese tamam kapansın artık bu konu kavga felan yok ya sadece muhabbet edıyoruz çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee bebekım nbaıon bakımmm:$iim canım sizin kavqanızı izLiom senn ? kavqa dışındakiLerden bahsediom
10-10-2008, Saat: 01:50 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biliyorum bole yaptıkca sınır oluorum gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kavga felan yok ya sadece muhabbet edıyoruzhiç öLe durmuo ama nese öLe olsun bakaLım
10-10-2008, Saat: 01:51 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iim canım sizin kavqanızı izLiom bn kotyuyum yha kankım ısten cıktı moralım bozuk vedalasmaya geldı sımdı çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bole yaptıkca sınır oluorumFarkındayım Nse ben gidiyorum Dikkat edin kendinize.. Âh be.
10-10-2008, Saat: 01:53 AM <
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senınkıde kısa degıl bende senınkı cekerım bak 130 kıloyum valla ustundde depınırsem gorurusun ohaa desem oyıp olurmu
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn kotyuyum yha kankım ısten cıktı moralım bozuk vedalasmaya geldı sımdı uzülme ya gene gorusursunuz şekerim
hmm :S oLsun yaa bozma moraLini snçta işten çıkması arkadaşLıqınzn btmesi demek deiL yne görşrsünüz
desene o moraL bozukLuqunu bizden çıkarcan
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Farkındayım nereye gıtme uyuscum :--/ :--/ gıtmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|