çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:moralım bozulduuuu :
bozma moralini bebeğim sana kız mı yok şey pardon erkek mi yok
gerçi pek yok da aslında
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-10-2008, Saat: 10:21 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:moralım bozulduuuu : bozma moralini bebeğim sana kız mı yok şey pardon erkek mi yok gerçi pek yok da aslında
10-10-2008, Saat: 10:22 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bozma moralini bebeğim sana kız mı yok şey pardon erkek mi yok bebusssssss ıkı kısının arasında kaldım bıde huseyın bnm yuzumden banlanmk ıstıo
fındık-s
10-10-2008, Saat: 10:23 PM <
ben gayet efendi ve gayet nazik konuşuyorum büyüklerimle hem ne malum senin benden büyük olduğun [/quote]
malum değilse bi bayanla düzgün konuş o zman hıh ne o yaşın itibariyle gözlerin görmüyo olabilir fln pehhh fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gayet efendi ve gayet nazik konuşuyorum büyüklerimle hem ne malum senin benden büyük olduğun malum değilse bi bayanla düzgün konuş o zman hıh ne o yaşın itibariyle gözlerin görmüyo olabilir fln pehhh [/quote] pardon efenim o işin espirisi idi siz ciddiye almışsın
fındık-s
10-10-2008, Saat: 10:25 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebusssssss ıkı kısının arasında kaldım ayyyy çok zor yaw hüseyine noldu ki senin yüzünden niye yani ??
fındık-s
10-10-2008, Saat: 10:26 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:malum değilse bi bayanla düzgün konuş o zman hıh ne o yaşın itibariyle gözlerin görmüyo olabilir fln pehhh pardon efenim o işin espirisi idi siz ciddiye almışsın [/quote] peki o zaman sen öyle diyosanız
10-10-2008, Saat: 10:27 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyy çok zor yaw hüseyine noldu ki senin yüzünden niye yani ?? offffffffffffff offffffffffff uzun hıkaye :
fındık-s
10-10-2008, Saat: 10:30 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offffffffffffff offffffffffff uzun hıkaye : anlaaaattttt olsuuun bi sürü zaman var dinlerim ben asma suratını yaaaaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|