çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaaaaaaaaaa karnım acıktı :S
buyur gel cnm yemek söyleyim sana ayıpsın yani
Canı Sıkılanlar
|
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaaaaaaaaaa karnım acıktı :S buyur gel cnm yemek söyleyim sana ayıpsın yani
fındık-s
10-10-2008, Saat: 10:58 PM <
eyvaaaahhhh başladık yine tabi bak sormasak aklına gelmiyo ki sen yine yemedin bişe di mi
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyvaaaahhhh başladık yine tabi bak sormasak aklına gelmiyo ki sen yine yemedin bişe di mi sende sorsana cnm bak aç kalmış gülay nasıl ablasın sen
10-10-2008, Saat: 11:04 PM <
ben gıtcemm kendımı hamburger monu bıde 6 tavuk kanatı ancak doyarım
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gıtcemm kendımı hamburger monu bıde 6 tavuk kanatı ancak doyarım bence oda az gelir sana en iisimi 2,5 da adana söyle sonrada peşine 2 baklava söyle birde ardından demli bir çay iç
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:05 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende sorsana cnm bak aç kalmış gülay nasıl ablasın sen ya her gün soruyodum bu gün nolduysa işte yaşlılık tabiii unutmuşum fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya her gün soruyodum bu gün nolduysa işte yaşlılık tabiii unutmuşum bugün ben vardım ondandır psikolojik olarak etki yaptım üzerinde yaşlısın diye
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:09 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün ben vardım ondandır psikolojik olarak etki yaptım üzerinde yaşlısın diye he ya pişikolojimi bojdun fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya pişikolojimi bojdun arada yaparım öyle şeyler alışmalısın bence bu duruma
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:12 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gıtcemm kendımı hamburger monu bıde 6 tavuk kanatı ancak doyarım afiyet olsun bebeeeeme çabuk ye gel |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|