peki bak bu iyi fikir sen direk mevzuya gir ben bugün senin psikolojiyi bozmaya geldim de ona göre davranıyım bende
![Wink Wink](https://duygusuz.com/images/smilies/wink.png)
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:28 PM <
peki bak bu iyi fikir sen direk mevzuya gir ben bugün senin psikolojiyi bozmaya geldim de ona göre davranıyım bende
![]() fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki bak bu iyi fikir sen direk mevzuya gir ben bugün senin psikolojiyi bozmaya geldim de ona göre davranıyım bende tmm efenim anlaştık bak demekki anlaşabiliormuşuz ![]() çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bhennnnnn buyur cnm bişimi dicektin ![]()
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:32 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm efenim anlaştık bak demekki anlaşabiliormuşuz anlaştık mı şimdi biz ![]() ![]() fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlaştık mı şimdi biz evet evet kesinlikle anlaştık bundan kuşku ve şüphem yok yani ![]() çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yemedım kavga ettım ellım tıtrıo destek lazımmı cnm ![]()
10-10-2008, Saat: 11:35 PM <
hayırrr magaza ayaga kalktıııı guvendıgı cagırdım ercann sevgılısı geldııı bagırdıııı kızım gıt komalık yapcam senı dıyorum gıtmıooo bnde guvenlıgı cagırdım
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|