çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yemedım kavga ettım ellım tıtrıo
niye be çok yemek istedin diye mi kızdılar
noldu güzelim
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:35 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yemedım kavga ettım ellım tıtrıo niye be çok yemek istedin diye mi kızdılar noldu güzelim
10-10-2008, Saat: 11:36 PM <
hayırrr magaza ayaga kalktıııı guvendıgı cagırdım ercann sevgılısı geldııı bagırdıııı kızım gıt komalık yapcam senı dıyorum gıtmıooo bnde guvenlıgı cagırdım
10-10-2008, Saat: 11:36 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırrr magaza ayaga kalktıııı guvendıgı cagırdım ercann sevgılısı geldııı bagırdıııı kızım gıt komalık yapcam senı dıyorum gıtmıooo bnde guvenlıgı cagırdım iyi yapmışsın ercan kim eski sevgilin mi onun yeni sevgilisi miydi gelen olay ne tam olarak çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırrr magaza ayaga kalktıııı guvendıgı cagırdım ercann sevgılısı geldııı bagırdıııı kızım gıt komalık yapcam senı dıyorum gıtmıooo bnde guvenlıgı cagırdım tüh keşke haber verseydin cnm gelip izlerdik bizde eğlence olurdu bize
10-10-2008, Saat: 11:38 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi yapmışsın ercan kim eski sevgilin mi onun yeni sevgilisi miydi gelen olay ne tam olarak yenı sevgılısı ercan nıe mor gomlek gıymıssss kıme beyendırcekmıs kndını bende sen nıe o kdr boyatın kendını sankı yaglı boyaya sokupo cıkmıssın gıbı olmussun sende bırılerıne bayandırcen galıba dedımmm bagırdıı kızım gıt dıom gıtmıooooo miley22:
10-10-2008, Saat: 11:39 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüh keşke haber verseydin cnm gelip izlerdik bizde eğlence olurdu bize herkez ızledı zaten musterıde bna dıyo sen nıe susmuon dıyeee dedım o konusck bn suscam banane beeeeee dedım bı sıkayt daha (:
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:39 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüh keşke haber verseydin cnm gelip izlerdik bizde eğlence olurdu bize hıııı çok komik di mi bu akılla gidersi bizim millet adam olmaz nerde kavga var başında yüzlerce kişi durmuş seyrediyo pehhh eğlence anlayışına bak
10-10-2008, Saat: 11:40 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez ızledı zaten musterıde bna dıyo sen nıe susmuon dıyeee dedım o konusck bn suscam banane beeeeee dedım bı sıkayt daha (: naber ufaklık çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez ızledı zaten musterıde bna dıyo sen nıe susmuon dıyeee dedım o konusck bn suscam banane beeeeee dedım bı sıkayt daha (: yok ben izlemezdim direk senin gibi olaya karışırdım fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıııı çok komik di mi ne yani sanki şimdi kavga olsa sen izlemezmisin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|