Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bize diyene bak bizden meraklı çıktın sen
kız bişeler anlatıyo anlamadım ilgileniyorum arkadaş olarak ne var hıh
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:47 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bize diyene bak bizden meraklı çıktın sen kız bişeler anlatıyo anlamadım ilgileniyorum arkadaş olarak ne var hıh fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız bişeler anlatıyo anlamadım ilgileniyorum arkadaş olarak ne var hıh sadece ilgileniorsun yani kendi merak etmiorsun
Forumda kullanılan kelimeleri daha dikkatli seçiniz. Bu konularda gerek üyeler gerek misafir üyeler yüzlerce kişi geziniyor değil mi ?
Onun için belli bi seviyede konuşursak daha hoş olur. Lütfen buna dikkat ediniz....
10-10-2008, Saat: 11:51 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuzum saka yapıom valla bak : tamam ya ee ne yapıyosun bakalım
fındık-s
10-10-2008, Saat: 11:56 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece ilgileniorsun yani kendi merak etmiorsun duydun di mi bak benimle düzgün konuş fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duydun di mi bak benimle düzgün konuş duymadım ama yazılanları gördüm ama ben zaten düzgün konuşuorumki
fındık-s
10-11-2008, Saat: 12:01 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duymadım ama yazılanları gördüm ama ben zaten düzgün konuşuorumki ayyy ne kadar banal duymamış görmüş tamam görmeye devam et bakalım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|