gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye gıttı ya
bilmem giderken şuraya gidecem die bişey demedi
Canı Sıkılanlar
|
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye gıttı ya bilmem giderken şuraya gidecem die bişey demedi fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy ne kadar banal duymamış görmüş tamam görmeye devam et bakalım peki efenim siz isteyin yeter ben bakmaya devam ederim banal olmayan bişi sölermisiniz bana acaba gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım yabancıyız dıye kımse konusumuyor bızle hyr efenim kesinlikle öle düşünmeyin işim vardı bakamadım kusura bakmayın yalnış anlamayın yani yoksa burda öle bir durum olmaz biz iiyiz siz nasılsınız
fındık-s
10-11-2008, Saat: 12:19 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr efenim kesinlikle öle düşünmeyin işim vardı bakamadım kusura bakmayın yalnış anlamayın yani yoksa burda öle bir durum olmaz nasıl kibarsınız siz maşallah
10-11-2008, Saat: 12:20 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr efenim kesinlikle öle düşünmeyin işim vardı bakamadım kusura bakmayın yalnış anlamayın yani yoksa burda öle bir durum olmaz saolun bende iyiyimde nebılım herkes bırbırıyle konusunca sandımkı herkes tanıdığıyla honusuyor
10-11-2008, Saat: 12:21 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr efenim kesinlikle öle düşünmeyin işim vardı bakamadım kusura bakmayın yalnış anlamayın yani yoksa burda öle bir durum olmaz saolun bende iyiyimde nebılım herkes bırbırıyle konusunca sandımkı herkes tanıdığıyla honusuyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|