nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler....saol...ilaç kullanmayı sevmemyutamıyorum da
nuriş kız ben de yutamıyom ilaç
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-11-2008, Saat: 06:34 PM <
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler....saol...ilaç kullanmayı sevmemyutamıyorum da nuriş kız ben de yutamıyom ilaç fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nuriş kız ben de yutamıyom ilaçbide acı olanları yok mu:S:Sağzına aldıktan sonra yüzünü buruşturuyosun:S:Sayhen iyisi öksürük şurubu nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler....saol...ilaç kullanmayı sevmemyutamıyorum da o zaman elimizde iğne var isterseniz fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay sabah sabah pek bi kibarız teveccüyünüz efenim o sizin kibarlığınız fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nuriş kız ben de yutamıyom ilaç demekki sanada iğne kaldı bu durumda nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide acı olanları yok mu:S:Sağzına aldıktan sonra yüzünü buruşturuyosun:S:Sayhen iyisi öksürük şurubu öksürük şurubunun acı olanı var elimizde tek çare iğne
fındık-s
10-11-2008, Saat: 06:37 PM <
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaa3 kız takılcaz iştenapalım kız kıza:S:S 3 kız takılcaksanız size takılanlar olur nasılsa sıkılmazsınız fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3 kız takılcaksanız size takılanlar olur nasılsa sıkılmazsınız izmirdemi bu arkadaş semti mahalesi takılacağı yerleri neresi aacaba
fındık-s
10-11-2008, Saat: 06:39 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman elimizde iğne var isterseniz evet kibarımdır hem iğneyle mi korkutcaksın beni hıh 1 ay boyunca sabah akşam iğne oldum ben alışığım
fındık-s
10-11-2008, Saat: 06:40 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:izmirdemi bu arkadaş semti mahalesi takılacağı yerleri neresi aacaba noldu pek bi heycan yaptın sanki fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kibarımdır tühh be tutmadı kahretsin yeni bişi bulmalıyım dur ben az düşünüp geleyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|