:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak üzüldüm şimdi kimsenin olmadığını o zaman kimsesiz kalma die seni yakınım ilan ediorum Big Grin

bu arada sen nerdendin ona göre bulacam Big Grin

öle bişe ilan etme zavallı değilim hıh Tongue
istanbul
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle bişe ilan etme zavallı değilim hıh Tongue
istanbul

iide ben zavallısın demedimkine sadece yalnız olmana dayanamadım kendimi yankının ilan ettim istemiorsan olmam hıh Big Grin

İstanbul'mu orası başlı başına korku zaten Big Grin
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide ben zavallısın demedimkine sadece yalnız olmana dayanamadım kendimi yankının ilan ettim istemiorsan olmam hıh Big Grin

İstanbul'mu orası başlı başına korku zaten Big Grin

benim yalnız olmamdan sana ne ki Tongue olma istemiyorum Tongue
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim yalnız olmamdan sana ne ki Tongue olma istemiyorum Tongue

nasla nolamaz arkadaşımın yalnız olmasına gönlüm elvermez sen istemesende oldum bile Big Grin
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasla nolamaz arkadaşımın yalnız olmasına gönlüm elvermez sen istemesende oldum bile Big Grin

eyvahlaaarrr olsun Big Grin
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyvahlaaarrr olsun Big Grin

ne olursa olsun artık yalnız değilsin Big Grin Big Grin
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olursa olsun artık yalnız değilsin Big Grin Big Grin

ay saol ya içim rahatladı Big Grin
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay saol ya içim rahatladı Big Grin

istersen bir konu açıyım artık fındık-s yalnız deil die yakını olaraktan artık himayem altında die Big Grin :yikildim:
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istersen bir konu açıyım artık fındık-s yalnız deil die yakını olaraktan artık himayem altında die Big Grin :yikildim:

ahahahahhaaaaa çok komik çocuğumda sanki ben pehhh Tongue
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahahahhaaaaa çok komik çocuğumda sanki ben pehhh Tongue

yok cnm yha bugün hep sen yalnış anlıorsun yani bilsinler tek olmadığını o yüzden diorum Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 200 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 02:27 AM