yenemukooooo takma be canımmmm müsvettee kağıt gibi düşünn
Canı Sıkılanlar
|
σfflαчи Adlı Kullanıcıdan Alıntı:millet ben kaçar arklarla buluuşucam allaa emanet olun bizde gelelim mi bu bulaşmaya eğlenceye gideriz sende allaha emanet ol çok gezemeye bak
fındık-s
10-11-2008, Saat: 09:48 PM <
gülay bişe sorduk güzelim yoksa cvp verdin de ben mi görmedim yine
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canım ne siniri ben mi bak bi de beni en yakını ilan etti benim böyle şeylere sinirlenmiceğimi bilmiyosun evet yakınımsın ama bilirim ben az evel sinirlendin sen kaçmaz benden кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yenemukooooo takma be canımmmm müsvettee kağıt gibi düşünn takmayacaksın tak açacaksın misali yani ama yazdı az evel
fındık-s
10-11-2008, Saat: 09:50 PM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yenemukooooo takma be canımmmm müsvettee kağıt gibi düşünn puahahahahaaaa kızım sen var yaaaa fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülay bişe sorduk güzelim yoksa cvp verdin de ben mi görmedim yine yok bu sefer yazmadı gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese merhaba sanada aynısının tıpkısından
10-11-2008, Saat: 09:52 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bu sefer yazmadı aha başladık gene gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aha başladık gene neye başladınız cnm sölede bizde başlayalım
fındık-s
10-11-2008, Saat: 09:54 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet yakınımsın ama bilirim ben az evel sinirlendin sen kaçmaz benden hayır sinirlenmedim dediysem sinirlenmedim deli etme adamı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 377 Ziyaretçi