evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
10-11-2008, Saat: 09:55 PM <
evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden
![]()
10-11-2008, Saat: 09:56 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:takmayacaksın tak açacaksın misali yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için
![]()
10-11-2008, Saat: 09:56 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam melisa naber ?? iyiyim saol beyhan sen nasılsın ? fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sinirlenmedim dediysem sinirlenmedim deli etme adamı gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden yok canımm size öle gelmiştir ben yapmam öyle şeyler ![]() ayrıca deli olmayın sizde banamı sordunuz deli olurken alla alla ![]() ![]()
10-11-2008, Saat: 09:58 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canımm size öle gelmiştir ben yapmam öyle şeyler hayır sana sormak gıbı bir niyetim yok benim кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dur cnm ne ettin sen zor bela bir araba almışız zaten çizmesin kimse arabamı ![]() bu arada neye gıcık oluorsun bana mı yoksa ![]() gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu tecrube puanlarına ne oldu bole ya gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sana sormak gıbı bir niyetim yok benim tmm sorma banada seni sinirlenmiş gördüm şimdi ![]() tecrube puanları sıfırlandı daha çok çalışmamız gerektiği konusunda uyarı bu ![]()
10-11-2008, Saat: 09:59 PM <
sen daha çok araba alırısnn
![]() ![]() ![]()
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|