evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden
|
Canı Sıkılanlar
|
|
10-11-2008, Saat: 09:55 PM <
evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden
10-11-2008, Saat: 09:56 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:takmayacaksın tak açacaksın misali yani ![]() onudaa yanından geçenn bisikletlinin arabanaa yaptığı ufak bir çizik olarak düşünn gerisinide müsvette kağııtt ![]() püüüff gıcık oluyom
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için
10-11-2008, Saat: 09:56 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam melisa naber ?? iyiyim saol beyhan sen nasılsın ? fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sinirlenmedim dediysem sinirlenmedim deli etme adamı gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden yok canımm size öle gelmiştir ben yapmam öyle şeyler ![]() ayrıca deli olmayın sizde banamı sordunuz deli olurken alla alla
10-11-2008, Saat: 09:58 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canımm size öle gelmiştir ben yapmam öyle şeyler hayır sana sormak gıbı bir niyetim yok benim кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dur cnm ne ettin sen zor bela bir araba almışız zaten çizmesin kimse arabamı bu arada neye gıcık oluorsun bana mı yoksa
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu tecrube puanlarına ne oldu bole ya gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sana sormak gıbı bir niyetim yok benim tmm sorma banada seni sinirlenmiş gördüm şimdi ![]() tecrube puanları sıfırlandı daha çok çalışmamız gerektiği konusunda uyarı bu
10-11-2008, Saat: 09:59 PM <
sen daha çok araba alırısnn
![]() ama dikkat et canım benimm.. kendinii tır zanneden bisikletliler çizmesin güzel arabalarınıı
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|