:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen daha çok araba alırısnn SmileSmile ama dikkat et canım benimm.. kendinii tır zanneden bisikletliler çizmesin güzel arabalarınıı Big Grin

sanırsam bana birşeyler anlatmaya çalışıorsun cnm yani uyarı babında Big Grin
Ara
gönül_sözü
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm sorma banada seni sinirlenmiş gördüm şimdi Smile

tecrube puanları sıfırlandı daha çok çalışmamız gerektiği konusunda uyarı bu Big Grin

ne uyarısı bu bole hep bolemı olur ınsanlar bıseyler yazar sonra yazılanların puanmı dersınız hakmı dertsınız sılınırmı boleee
Ara
gönül_sözü
evet sınırlendım birazzz ne oldu bıseymı olcak
Ara
kı@ymı@k=)
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırsam bana birşeyler anlatmaya çalışıorsun cnm yani uyarı babında Big Grin

mcx.. Smile tenezzül muhabbeti yaptın yaa.. tır sandı herall Big GrinBig Grin ama o sadece bisikletli diyorum.. Big Grin güzel arabalarına dikkat et diyorumm.. Big Grin:yikildim::yikildim:
Ara
Yenemuko
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne uyarısı bu bole hep bolemı olur ınsanlar bıseyler yazar sonra yazılanların puanmı dersınız hakmı dertsınız sılınırmı boleee

yok bende bilmiorum nie silindiğini ben espiri babında sölemiştim Big Grin

gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sınırlendım birazzz ne oldu bıseymı olcak

hyr bişey olmayacak sadece siz sinirlenmiş olmuş olacaksınız Big Grin
Ara
fındık-s
muhabbetten çok geri kalmışım uğraşamıcam pehhhh Tongue

size iyi muhabbetler Big Grin
Yenemuko
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mcx.. Smile tenezzül muhabbeti yaptın yaa.. tır sandı herall Big GrinBig Grin ama o sadece bisikletli diyorum.. Big Grin güzel arabalarına dikkat et diyorumm.. Big Grin:yikildim::yikildim:

anladım cnm sağolasın Big Grin Big Grin
Ara
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhabbetten çok geri kalmışım uğraşamıcam pehhhh Tongue

size iyi muhabbetler Big Grin

yetişirsin sen Big Grin

sanırsam gidiorsun tşk ederim sağol yine bekleriz Big Grin
Ara
gönül_sözü
mertb77 tanıyan varmı
Ara
kı@ymı@k=)
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım cnm sağolasın Big Grin Big Grin

aferinn mukooo Big Grin
Ara

Hızlı Menü: