:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
CaNaT
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak ben melisayım tamammı ister inan ister inanma ama seni seviyor sadece rica etti rica etigi içinde bende girdim yanlış bisey yapmadım ben agzınıda bozmana gerek yok sadece seni seviyor başka bıseyde degıl merak ediyor seni başka bisey degıl meraklanma

Sevmesin o zaman rica ette bi zahmet.
İnsan kendini küçük düşürmemeli değil mi ?
Nerden tanışıyorsunuz siz hem ??? Sen neyi oluyorsun ki
Bu şekilde bir konuya karışıyorsun ??
Ara
Yenemuko
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hı her erkek ole der doğrusun kusura bakma msn adresımı vermem inamıcaksanız bırakın sızde kalsın gercek soluyorum mert degılım
sadece onun vesılesıyl gırdım girmez

tmm sen bilirsin demekki bu durumda mertsin ama şunuda unutma msn adresini örenmek için böyle demedim sen mert olmadığını sölediğin için öyle bişey dedim ne msn adresin nede kim olduğun beni bağlamaz zaten
Ara
gönül_sözü
beyhan gercekten seni seviyor ya ama sen anlamıyosun tama bır kere hata yaptı ama su an ben melisayım ıster ınan ıster ınanma
Ara
fındık-s
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak ben melisayım tamammı ister inan ister inanma ama seni seviyor sadece rica etti rica etigi içinde bende girdim yanlış bisey yapmadım ben agzınıda bozmana gerek yok sadece seni seviyor başka bıseyde degıl merak ediyor seni başka bisey degıl meraklanma

etmesin beni merak fln etmesin ona ne ya böyle sevgide olmaz hastalık bu yeterrrrr aaaaaaaaaaaaaaaa
mervem nasıl sakin olıyım ya ne bu her taşın altından çıkıyo Tongue
gönül_sözü
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm sen bilirsin demekki bu durumda mertsin ama şunuda unutma msn adresini örenmek için böyle demedim sen mert olmadığını sölediğin için öyle bişey dedim ne msn adresin nede kim olduğun beni bağlamaz zaten

tamam ben çıkıyorum keşke gırmesedım kendısyle konusursunuz bye
Ara
kı@ymı@k=)
melisaamert!! ciddende artık yeter.. olmuyorsa olmuyorduur.. ne mert olman ne melisa olmann.. ne ahmet ne cevdet... hiçbişeyyy de değiştiremicekk .. ki böyle yapmannn iyicee çıkmaza sokuyor.. insan bi kere söyleyince anlamalıı.. don lastiği gibi uzatta uzat olacağı varsada olmayacak zaten.. daha fazlaa üyeli açmaa bence Smile yani artık gerek yok.. bu senin bitimindir.. artıkk bi elinde dünya bir elinde güneşş olsa.. yokk arkadaşş olmaz bu iş.. o kadar düştünki gözden.. o kadar basiiit.. acciiiizz.. karaktersiiiz.. biri oldunkii.. iğrenmek sen için en doğrusuduurr Big Grin hadi yol alll.. sen için hayırlısı buu..
Ara
Yenemuko

eğer arkadaşınız ismi gibi mert ise zaten kendini istemeyen birisini mertçe davranıp rahatsız etmeyi bırakır siz melissa olduğunuzu iddaa ediorsunuz bu durumda kendinizi beyhanın yerine koyun sizin başınıza gelse ne yapardınız
Ara
fındık-s
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben çıkıyorum keşke gırmesedım kendısyle konusursunuz bye

unut bunu duymamış olıyım kendisiyle bir daha asslaaaa konuşmak istemiyorum söyle adamsa aramasın beni yeter valla bıktım billa bıktım
Yenemuko
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben çıkıyorum keşke gırmesedım kendısyle konusursunuz bye

sen bilirsin bize güle güle demek düşer sana
Ara
gönül_sözü
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eğer arkadaşınız ismi gibi mert ise zaten kendini istemeyen birisini mertçe davranıp rahatsız etmeyi bırakır siz melissa olduğunuzu iddaa ediorsunuz bu durumda kendinizi beyhanın yerine koyun sizin başınıza gelse ne yapardınız

sen konusuyosunda bole bunların neler yasadıgını ılıyomusunuz bole konusuyosunuz sız ya tamam unut dıyosunuzda nasıl unutsaun solermısın bunu beyhanada soluyorum unutcakmı peki solesın bana o kadar sene sonra
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 59 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 11:18 AM