aşkıııııııımmmmmmmmmmm:( :(
|
10-12-2008, Saat: 04:41 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saka yaptımmm bebekımm :yikildim: harbı guzelll olmuss kuzum sağol canımmm
10-12-2008, Saat: 04:42 AM <
SANA GELDİM
[b]bende yas bende hasret bende acı ile[/b] kalbimde özlem yüreğimde sancı ile beni kabul edersin inancı ile bu yağmurda sana geldim işte elim titriyor gözümde yaş var yasım dinmiyor unutulmadı anılar belki bu mahkemede idam eder kadılar ılık cesedimle sana geldim işte elimde bir defter bir kitap hepsi tırnaklarım söküldü etim eridi seninle dolu beynimin ücra köşesi şaşkınım ama sana geldim işte farkım yok hainlerden vefasızım belki şarkın bir köşesinde yalnızım belki sevdam kelepçeli parmaklıklardayım belki nerde olduğumu bilmeden sana geldim işte saat belki gece yarısı kadar korkuyorum boğacak beni karanlıklar uçurumun her köşesinde iki dişli canavar ürkek yüreğimle sana geldim işte
10-12-2008, Saat: 04:42 AM <
[linkx]Sitemizde Mp3 paylaşımı yasaktır...[/linkx]
Güzel paylaşıma , güzel bir sesleniş ............. Sevg ...
fındık-s
10-12-2008, Saat: 04:44 AM <
enişte diyor yaa.. yok canım yokk enişte felan
hee enişte yok olduuuuuu bebeğimmmm benim de hiç gülceğim yoktu
10-12-2008, Saat: 04:44 AM <
sağol firari fırtına.. benimmm şarkımm kendimden geçiyorummm..
10-12-2008, Saat: 04:46 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:enişte diyor yaa.. yok canım yokk enişte felan o ne demekkk yok diyosam yoktur imkansız diyor orda yok demektiir
fındık-s
10-12-2008, Saat: 04:50 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o ne demekkk yok diyosam yoktur imkansız diyor orda yok demektiir imkansız istersen mümkün olabilir belki çok fazla mücadelebelki de uğruna kaybeebilceğin bi çok şey olabilir ama imkansız İMKANı olmayan bişey değildir ne dediysem artık anla işte sen akıllısın
10-12-2008, Saat: 04:52 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:imkansız istersen mümkün olabilir belki çok fazla mücadelebelki de uğruna kaybeebilceğin bi çok şey olabilir ama imkansız İMKANı olmayan bişey değildir iyi bişeyler demişsin.. ama ben imkansız olarak kalmasınıda istiyorum ama kalmamasınıda
fındık-s
10-12-2008, Saat: 04:55 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi bişeyler demişsin.. ama ben imkansız olarak kalmasınıda istiyorum ama kalmamasınıda hımmm ilginnççç güzelim sen nasıl istiyosan öyle kalsın belki de imkansız olduğu için bu kadr seviyosun bi imkan olsa büyü bozulcak fln sen böyle devam et güzel şeyler çıkıyo ortaya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi