ççooook çoook güzel yüreğine sağlık
aşkıııııııımmmmmmmmmmm:( :(
|
Cok şirin bir yazı Bidenem
Ifadeler ile ayrı bir zevkli oldu okuması, güzelim yüreğin dert, keder görmesin Teşekkürler :$
10-14-2008, Saat: 09:40 AM <
canımsın benimm ben teşekkür ederimm .. konuma yorumunla renk kattığın içinn
aşkıııııııımmmmmmmmmmm
Çok özledim seni:o Hergün içimdesin,kalbimde,beynimde..:k: Başkaları olsun istiyorum hayatımda:8 Olmuyor..:o Onlarda farklılık ararken Aslındaa seni aradığımı düşünürken buluyorum kendimii..:tolga: Sağda sen.. Solda sen..:o Tek değilmisin ömrüm sen..:?? Herkes, her yüz,her göz..miley22: Sana ait.. Sen gibii..:$ Hayatımda istiyorum seni miley14: Eskisi gibi olsunn istiyorummiley13: Sen bana aşık.. ben sana aşık:k::k: Olmuyor...:o İmkansızım oldun sen.. Hem kavuşmayı istediğim..miley17: Hemde kavuşamasamda uğruna ölmeyi göze alabildiğim; Uzaktan izliyorum senii: Bu bana yetiyor: Bazen canımı yakıyor ama dedim ya imkansızımsın Yinedee ..:amp: Seni seviyorum..:k: Bir çocuğun en saf duygularla oyuncağını sevdiği gibi Seni seviyorum..:k: Bbir annenin yavrusuna duyduğu derin sevgi gibi Seni seviyorumm..:k: Bir yüreğin yok olmak adınada olsa kendini feda ettiği gibi.. ÇOK ÖZLEDİM SENİİ..:'(:'( ÖMRÜÜÜMM.... İMKANSIZIM... KIYMIK ÇOK gÜZEL YA ELLERİNE YÜREÄžİNE SAÄžLIK OLSUN yÜREÄžİNDEN SEVGİ kALBİNDEN aŞK EKSİK OLMASINNNNNNNNNN
10-17-2008, Saat: 10:05 AM <
nesil! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoq qüsee emeeqine saqlıqq... öncelikle teşekkür ederim ama benim konularıma yorum yapıcaksan canımm lütffen biraz daha Türkçe.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi