4 Senedir ßir Chat Odasına takıLıyOrumm ... NerdeySe 5 oLuCak ... Cok Sorun yA$Adım ... Ömrümü YediLer. pSikoLoq Tedavisi qÖrdüm...HerqüNn Adıma KfrLer yazıLar yazıLdı... Her yAzıLdıqında kAhroLdum AqLadım ... Herkeze Kötü oLdum...ßi Ara ßıraktım Chat faLan...Herkez hAkkımda Cok Dedikodu Cıkarmı$...yOk O yOk ßu Ama qÖrdüLer Ne haLe dü$tükLerini ev NumaraLarını ßuLdum ßir ßir O ki$iLerin dAqıttım Sonra kEndiLeri Ayaqıma kApandı ! NeySe i$tee ! ßirkac Ki$iyLe Cıkmı$tım Servrden ReaLdde Görü$tm..OnLar ßiLe hAkkımda dediKodu yApmı$Lar Ummadık iNsanLar... Ve ßirini qerCekten Cook Sewmi$tim ... kApımda Köpek qißi yAttı !!! Gercekten sanaL Ortamda ßir iNsana ßukadar Deger Vermi$tim... Oda Cok Sewmi$tii... ikiMizinde hAtaLarı oLdu...
ßitti...
5 Ay oLdu...Ne Chat GiriyOrum Nede ßa$ka ßiryere...Forum Forum doLa$ıp DuruyOrum Sırf O Chat Odasına Girmemek iCin....
Tekk ßir$ey iStiyOrum... O Ki$ininnn Canını yAkmak... Ne yApıCaqmı $a$ırdım SewmiyOrum...
Sadece Deqer Verdiqim iCin kEndi haLime yAnıyOrum ... üzüLsün iStiyOrum ... SizCe iNtikam Mı aLayım HepsiNden ... yOksa ßO$vereyim Miii ???
Cünküüü cOkk Nefret ediyOrum öyLe ßöyLe ßir Nefret deqiLLLL... !!! Oraya takıLan Herkezdennn !!!!!!!!
ßitti...
5 Ay oLdu...Ne Chat GiriyOrum Nede ßa$ka ßiryere...Forum Forum doLa$ıp DuruyOrum Sırf O Chat Odasına Girmemek iCin....
Tekk ßir$ey iStiyOrum... O Ki$ininnn Canını yAkmak... Ne yApıCaqmı $a$ırdım SewmiyOrum...
Sadece Deqer Verdiqim iCin kEndi haLime yAnıyOrum ... üzüLsün iStiyOrum ... SizCe iNtikam Mı aLayım HepsiNden ... yOksa ßO$vereyim Miii ???
Cünküüü cOkk Nefret ediyOrum öyLe ßöyLe ßir Nefret deqiLLLL... !!! Oraya takıLan Herkezdennn !!!!!!!!