:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
s_n_ s_v_y_r_m
bakalım canı sıkılanlarda kimler mevcutmuş herkese canı gönülden merhaba
Ara
s_n_ s_v_y_r_m
merhabaya merhaba gelmedine göre kimse yok sanırım...
Ara
günahkeçisi
merhaba ama bugün bu sitede bi durgunluk war çözemedik bi türlü
Ara
s_n_ s_v_y_r_m
ana valla biri geldi ya bilmem sanırım herzaman bole bir kere daha girdim kımse yoktu çıktım ya eee nasılsın bakalım iyimisinBig Grin
Ara
günahkeçisi
s_n_ s_v_y_r_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ana valla biri geldi ya bilmem sanırım herzaman bole bir kere daha girdim kımse yoktu çıktım ya eee nasılsın bakalım iyimisinBig Grin

sabahtan beri siteyi uyandırmaya çalışıoruz ama olmuo Big Grin bi kaç gündür çok insan girip çıktı herkes yoruldu bugn ondan böyle galibaBig Grin

iim saol seni sormalı sen nasılsın Big Grin
Ara
s_n_ s_v_y_r_m
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sabahtan beri siteyi uyandırmaya çalışıoruz ama olmuo Big Grin bi kaç gündür çok insan girip çıktı herkes yoruldu bugn ondan böyle galibaBig Grin

iim saol seni sormalı sen nasılsın Big Grin

saol bende iyiyim sanırım site halen uyuyor ya baksana gene kımse yok ya desene misafir üyelerde olmazsa sitede kimse olmucak
Ara
günahkeçisi
s_n_ s_v_y_r_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol bende iyiyim sanırım site halen uyuyor ya baksana gene kımse yok ya desene misafir üyelerde olmazsa sitede kimse olmucak

bugün özel bi gün falanda bizim haberimiz yok galiba baksana tk yok Big Grin bi tek misafirler war onlarda misafir pek bi özellikleri yok Big Grin kısmet bekleyelim bakalım kimler gelcek baska Big Grin
Ara
s_n_ s_v_y_r_m
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün özel bi gün falanda bizim haberimiz yok galiba baksana tk yok Big Grin bi tek misafirler war onlarda misafir pek bi özellikleri yok Big Grin kısmet bekleyelim bakalım kimler gelcek baska Big Grin

yok sanmıyorum ozel bir gün yoktur ya herkez gece katılıyorsa muhabbete gunduz tabi girmez muhabbete Big Grin zaten canı sıkılan dıyoruz ama benım canım daha cok sıkıldı yaaaa pofffffff
Ara
günahkeçisi
s_n_ s_v_y_r_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sanmıyorum ozel bir gün yoktur ya herkez gece katılıyorsa muhabbete gunduz tabi girmez muhabbete Big Grin zaten canı sıkılan dıyoruz ama benım canım daha cok sıkıldı yaaaa pofffffff

Big Grin gecede böyle olursa hiç çekilmez site Big Grin benimde canım sıkılıyo birazdan benim hanımı almaya gitcem azcık geçer belki sıkıntım Big Grin yani umarım Big Grin
Ara
s_n_ s_v_y_r_m
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin gecede böyle olursa hiç çekilmez site Big Grin benimde canım sıkılıyo birazdan benim hanımı almaya gitcem azcık geçer belki sıkıntım Big Grin yani umarım Big Grin

bencede çekilmez ya bende birazdan çıkarım seninle tanıştımada memnun oldum günah keçisi eh biraz konustuk ama olsun güzeldi gene Wink
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 58 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 11:15 AM