herkese günaydınnnn ) selam başkan
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 06:25 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese günaydınnnn ) selam başkan günaydınnn nasılsın ögrenci
10-17-2008, Saat: 06:25 PM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hala canın sıkılıyomuu damat sen yoksun ya ondan sıkılıo be sahit bi denk gelemedik günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydınnn nasılsın ögrenci saaaooooolllllll sen nassısın başkan
10-17-2008, Saat: 06:33 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saaaooooolllllll sen nassısın başkan tşk ettim iiyim ama sıkıntılardayım işte bugün erkencisin günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ettim iiyim ama sıkıntılardayım işte bugün erkencisin dün o kadar laf işitince kalktık geldik ama kimsenin umurunda olmamış benden başka
10-17-2008, Saat: 06:36 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dün o kadar laf işitince kalktık geldik ama kimsenin umurunda olmamış benden başka evet sen duıyarlı ögrenci olarak hemen geldin sınıfa dün onlar aşı oldu ondan olabilir :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sen duıyarlı ögrenci olarak hemen geldin sınıfa dün onlar aşı oldu ondan olabilir :yikildim: hııı sanki biz olmadık onlar işin kolayını bulmuş ohhhh gelirler öğleden sonra
10-17-2008, Saat: 06:43 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hııı sanki biz olmadık onlar işin kolayını bulmuş ohhhh gelirler öğleden sonra ben olmadım kaçtım dün doktorlar gelince ama sizi bilemem olsaydımda erken geliridm olmadım yine erkenciyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 514 Ziyaretçi