:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden olmuyor korkuyor mu yoksa sağlığı söz konusuysa eğer olmak zorunda Smile
kardeşinede geçmiş olsun Smile

teşekkür ederim illa ameliyat olman gerekiyo demediler dikakt etmesi gereken şeyleri söledi doktor o kadar ama korkardı da eminim Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten diorum arada bi gitsem böle bi uyuklasam gelsem mi die Big Grin ama anne sagolsun höt höt bi yapıo bna tamm Big Grin oturuorum diorum Big Grin

yaw hastayım uyumam büyümem iyileşmem lazım de annene Big Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten diorum arada bi gitsem böle bi uyuklasam gelsem mi die Big Grin ama anne sagolsun höt höt bi yapıo bna tamm Big Grin oturuorum diorum Big Grin
Big Grin o da güzel Big Grin yinede tadını çıkar evdeki zamanlarının Smile
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim illa ameliyat olman gerekiyo demediler dikakt etmesi gereken şeyleri söledi doktor o kadar ama korkardı da eminim Big Grin

cok dkkat etsin ozaman sonrasında bi anda ameliat şekli bile deişebilio ama korkulcak bişi yok ben ameliat kıyafetllerimi giydigimde hereks sormuştu ameliat olcagına emin misin die Big Grin sanki partye gidedr gii gittim Big Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim illa ameliyat olman gerekiyo demediler dikakt etmesi gereken şeyleri söledi doktor o kadar ama korkardı da eminim Big Grin
hım o zaman dikkat etsin kendine sağlığını ihmal etmesin elden gittimi bi daha geri gelmiyor Smile
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw hastayım uyumam büyümem iyileşmem lazım de annene Big Grin

2 aydır uyudun hala büyüyemedin mi der oda Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Big Grin o da güzel Big Grin yinede tadını çıkar evdeki zamanlarının Smile

bence bu kadr yeter artık faliyet göstermeliyim Big Grin yaniöyle bi çalışma şewki war ki anlatamam Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
ben geldimmm huuuuuuuuBig Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldimmm huuuuuuuuBig Grin
hoşgeldinnnnnn huuu Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok dkkat etsin ozaman sonrasında bi anda ameliat şekli bile deişebilio ama korkulcak bişi yok ben ameliat kıyafetllerimi giydigimde hereks sormuştu ameliat olcagına emin misin die Big Grin sanki partye gidedr gii gittim Big Grin

hehe Smile
peki saol söylerim
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 320 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 05:48 AM