:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
нüzüηçiçÑ”ği
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hohoyttt yaşasınn kötülükk Confusedmiley16:
SmileSmileSmileSmileSmile
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamamışlardır da noluyo diye Big Grin
Big Grin bilmem belki Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle bol bol dağıtma beni öpsen yeter Big Grin
bebişler nerde oyyy özledik bebiş yaaa biz de sevelim Smile

bebişler anneleriyle uyuo babalarıda ortalıkta dolanıyo Big Grin yarn onlarıda getirirm Big Grin zatren istemedgini kadar war :yikildim: Tongue
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hohoyttt yaşasınn kötülükk Confusedmiley16:

yok yav kötülük mü bu hep beraber olmayı istemek Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamamışlardır da noluyo diye Big Grin

zaten bi anlarsalar Big Grin işte ozaman Big Grin uykulu halde ypcaklarını düşünemiorum bile Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yav kötülük mü bu hep beraber olmayı istemek Big Grin

kulaklarını çınlatıoruz ya Big Grin bide kızarıyo yanıyo ya ondan öyle dedim Big GrinBig Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebişler anneleriyle uyuo babalarıda ortalıkta dolanıyo Big Grin yarn onlarıda getirirm Big Grin zatren istemedgini kadar war :yikildim: Tongue

tamam getir kalabalığız burda hep beraber bakarız Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kulaklarını çınlatıoruz ya Big Grin bide kızarıyo yanıyo ya ondan öyle dedim Big GrinBig Grin

olsun iyidir iyidir onları andığımızı bilsinler Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam getir kalabalığız burda hep beraber bakarız Big Grin

benim hanımda hiç yardım etmiosun demezBig Grin hep birlkte bakarız zaten Big Grin şuan uyanmış olanların hepsine bitane düşüyo Big GrinTongue
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun iyidir iyidir onları andığımızı bilsinler Big Grin

ozaman kötülüge dewam Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 442 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:05 AM