günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hohoyttt yaşasınn kötülükk miley16:
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 07:39 PM <
10-17-2008, Saat: 07:40 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamamışlardır da noluyo diyebilmem belki
10-17-2008, Saat: 07:40 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle bol bol dağıtma beni öpsen yeter bebişler anneleriyle uyuo babalarıda ortalıkta dolanıyo yarn onlarıda getirirm zatren istemedgini kadar war :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hohoyttt yaşasınn kötülükk miley16: yok yav kötülük mü bu hep beraber olmayı istemek
10-17-2008, Saat: 07:41 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamamışlardır da noluyo diye zaten bi anlarsalar işte ozaman uykulu halde ypcaklarını düşünemiorum bile
10-17-2008, Saat: 07:41 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yav kötülük mü bu hep beraber olmayı istemek kulaklarını çınlatıoruz ya bide kızarıyo yanıyo ya ondan öyle dedim günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebişler anneleriyle uyuo babalarıda ortalıkta dolanıyo yarn onlarıda getirirm zatren istemedgini kadar war :yikildim: tamam getir kalabalığız burda hep beraber bakarız günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kulaklarını çınlatıoruz ya bide kızarıyo yanıyo ya ondan öyle dedim olsun iyidir iyidir onları andığımızı bilsinler
10-17-2008, Saat: 07:44 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam getir kalabalığız burda hep beraber bakarız benim hanımda hiç yardım etmiosun demez hep birlkte bakarız zaten şuan uyanmış olanların hepsine bitane düşüyo
10-17-2008, Saat: 07:44 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun iyidir iyidir onları andığımızı bilsinler ozaman kötülüge dewam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 462 Ziyaretçi