günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onlarda sana olurlarda sen onların nesi olcaksın :yikildim:
sen taraftan mevzuya katıldığıma göree şahiiitt hala diyiversinler nolmuş
Canı Sıkılanlar
|
10-17-2008, Saat: 07:45 PM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onlarda sana olurlarda sen onların nesi olcaksın :yikildim: sen taraftan mevzuya katıldığıma göree şahiiitt hala diyiversinler nolmuş
10-17-2008, Saat: 07:46 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle bol bol dağıtma beni öpsen yeter yap bitanede sevelim kız ablammm hani kocann
10-17-2008, Saat: 07:46 PM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen taraftan mevzuya katıldığıma göree şahiiitt hala diyiversinler nolmuş bencede zaten benim çocuklarımınn halası hiç olmıcaktı ama artık war şahit halaa halalara çok iş düşermiş
eee biz duygusuz ailesi olduğumuza sen de bizden olduğuna göre hepimiz halayız
10-17-2008, Saat: 07:47 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee biz duygusuz ailesi olduğumuza sen de bizden olduğuna göre hepimiz halayız ohh ohh ozaman ben daha cok baba olabilirm futbol takımı yakında tamamlanıyo woleybol falanda kurarım bu kadar hala warken benim sırtım yere gelmez
10-17-2008, Saat: 07:48 PM <
anammmm ablammm olmaz öylee bi yığın hala.......... amcaaaaaaaaaaa
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yap bitanede sevelim kız ablammm hani kocann güzelim girme o konuya şimdi valla evlenebilsem çok beklemicem zaten yapacam hemen baksana yaş geçiyo
10-17-2008, Saat: 07:48 PM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen bebişşş getiir ben hallederim kaç yaşında istersin onu söyle seçerken zor olmasın onu mu bunu mu diye beklemim hulisi şaziye murtaza ismigül ne istersin :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|